top of page
me

educatie / projecten

Ik geef al ruim 20 jaar Beeldende Vorming & CKV op middelbare scholen. Daarnaast werk ik graag in projectvorm, of geef ik workshops. Graag werk ik met en voor jongeren aan multidisciplinaire, maatschappelijk betrokken projecten.

Sinds 2020 ben ik als docent/coach, artist educator en curator betrokken bij Storing AUB

Ik volgde onder meer de opleiding tot docent beeldende kunst en vormgeving bij ArtEZ in Arnhem, haalde een master in Ethical and worldview education aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht en werk al ruim 20 jaar in het kunstonderwijs. 

Ellen Schreven over Storing AUB: “Zo gaaf om te zien hoe mensen ‘aan’ gaan door vol in werk en proces te duiken en ervaringen met elkaar te delen. Zo’n periode gun ik echt elke maker. Voor mijzelf geldt dat ook: om te groeien heb ik een beetje schuring nodig, mensen die de juiste vragen stellen, zodat ik op nieuwe ideeën kom en het gaat stromen. Samen kijken naar en praten over kunst brengt me soms verder dan alleen in mijn atelier. Mijn ambitie? Naast mijn eigen kunstenaarschap ook andere gemotiveerde makers begeleiden die geïnteresseerd zijn in onderzoek als artistieke benadering. Gedreven door experiment en nieuwsgierigheid in combinatie met reflectie en analyse.”

Storing AUB is een open speelveld, waar je zonder druk of oordeel werkt aan je eigen artistieke ontwikkeling.

Heb je vragen over Storing AUB en het programma? Aarzel niet en stel ze ze via contact of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

bottom of page